Csapatunk

 

Isztl Melanie

Alapító, szakmai oktató


Évek óta célom, hogy minél több gyereknek megmutassam, hogy mennyi minden rejlik bennük és, hogy bármire képesek, amit igazán elszeretnének érni. Kollégáimmal fontosnak tartjuk, hogy kihozzuk belőlük a maximumot és megszeretessük velük a természetet, a körülöttünk lévő világot úgy, hogy közben elsajátítják a digitalizáció és a filmezés csínját-bínját. 

Éveken át voltam riporter, újságíró. Szerettem a munkámat, de amióta a médiában szerzett tudásomat megoszthatom a gyerekekkel is, azóta érzem, hogy nemcsak munkám van, hanem hivatásom is. 

 

Szmetana Márk

Szakmai oktató

Immáron 5 éve oktatok filmes táborokban operatőri és vágás órákat. A gyerekekkel jól megértem magam, szeretek köztük lenni, mert nagyon feltöltenek. Jelenleg a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatója vagyok operatőr szakon. 

 

Rácz Linda

Táborvezető

Rácz Linda vagyok, két lányommal és a férjemmel egy Miskolc melletti kisvárosban élek. Művelődésszervező diplomámat gyermek szabadidő - szervező és film - videokultúra szervező szakirányokon szereztem, fiatal korom óta szeretek gyerekek között lenni és érdekel a kommunikáció és a film világa. Jelenleg oktatásszervezőként, valamint gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozó coach-ként dolgozom. Coach végzettséget azért szereztem, hogy minél hatékonyabban tudjam támogatni a gyermekeket fejlődésükben.
Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm, szeretünk társasjátékkal játszani, kulturális programokon részt venni, és felfedezni a tágabb környezetünket, legyen szó akár a Bükkről, a Mátráról vagy a Balatonról. Fontosnak tartom a tábor célját, hogy a résztvevő gyerekek megtalálják a kapcsolódást a természettel, minél több időt töltsenek a szabadban, és emellett elsajátítsák a digitális eszközök tudatos és biztonságos használatát.

Bodnár Bíbor

Táborvezető, segítő


Bodnár Bíbor vagyok, 6 éve cserkészvezető. Jelenleg a BGE-n tanulok közösségszervezést. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, a természetben játszani, túrázni, fejlődni és fejleszteni. Szeretek minél változatosabb játékokat kitalálni a gyerekeknek, nagyokat együtt mókázni. Szeretem minél színesebbé és izgalmasabbá tenni a programokat.

 

Nagyfi Tamás

Szakmai oktató

Célom, hogy a vágás alapjaitól egészen a speciális effektusokig megtanítsam a gyerekeket,, hogy a filmjeik minél professzionálisabbak legyenek.

 

Tóth-Újszászi Györgyi

Táborvezető

Tóth Ujszászi Györgyinek hívnak, informatikát és pedagógiát tanultam. A kertvárosban élünk Családommal. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni és kutyákat kozmetikázni. :)

Küldetésemnek tartom a jövő generációjával megismertetni a minket körül ölelő természeti csodákat, és azok védelmét., ahhoz hogy felnőttként a megfelelő társadalmi felelősséget tudják majd vállalni.Úgy gondolom, ezeket fontos játékosan,már egészz kis korukban megismertetni velük, hogy oda figyelve minél tovább élvezhessük otthon magunkat a Föld bolygón.
A filmes táborok ehhez egy olyan színtért nyújtanak, ahol a gyerekek amellett, hogy végtelen önbizalomra tesznek szert egy-egy kisfilm elkészítésekor, megismerkedhetnek játékosan a pedagógia sokszínű eszköztárának segítségével, például a karbonlábnyomuk (Co2) kibocsátásuk kiszámításával A digitális világ számtalan lehetőséget nyújt számukra, ezért úgy gondolom, mindenképp ötvözni szükséges a természet adta csodák ismeretével a digitális eszköztárat. 


Matisz Bernadett

Segítő


Matisz Bernadett vagyok, Budapesten a Szent Angéla gimnáziumban végeztem. Annak ellenére, hogy csak húsz éves vagyok, már több éve -gimnáziumi tanulmányaim alatt is- foglalkozom gyermekek táboroztatásával nyáron és évközben, a fővárosban és azon kívül.Gimiben média szakkörösként közel áll hozzám a filmkészítés, fotózás és médiakommunikáció világa. Hobbiból én is fotózom, kreatív személyiségem számos formában szeretem megjeleníteni és ezt tökéletes össze is tudom hangolni a gyerekekkel való foglalkozásban amiben szintén örömöm lelem. Példamutató fiatal szeretnék lenni a gyermekeik számára, akinél egyensúlyban vannak a modern világ "kütyüjei" iránti érdeklődés valamint a természettel kapcsolódás élvezetei.

 

Csali Zsófia

Segítő

Csali Zsófia vagyok, a tábor egyik lelkes segítője.
Hiszem, hogy minden gyermek egy kreatív tehetség, aki fantasztikus dolgokat képes alkotni. A filmkészítő tábor egy kiváló lehetőség arra, hogy ezt a gyerekek is elhiggyék magukról. Amellett, hogy itt megtanulják a digitális eszközök kreatív és tartalmas használatát, a tábor végén a kezükben tarthatják munkájuk gyümölcsét, ami bizonyítja, hogy képesek voltak valami kreatívat alkotni.
Fontosnak tartom, hogy mindenki, aki oktatással foglalkozik, biztassa és támogassa a tanulni vágyókat, és kihívásnak érzem megtalálni, hogy kit mi segít hozzá a megértéshez és képességei kibontakoztatásához.