Rólunk

A Bright Generation egyedi és inspiráló filmkészítő táborokat és tanfolyamokat kínál gyerekek számára. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a fiatalok számára, hogy kreatív készségeket fejlesszenek és megtanulják a filmművészet alapjait.

Mit kínálunk?

A gyerekek fiatal oktatóktól tanulhatnak olyan környezetben, ami más mint amihez szokva vannak. Lazább, mint egy oktatási rendszer. Nálunk a gyerekek értékei vannak előtérbe helyezve, itt önmaguk lehetnek, kihozzuk belőlük a maximumot.

Megtanulják, hogyan kell egy filmes stábban csapatjátékosként részt venni. Elsajátítják mi a feladatköre, szerepe a rendezőnek, riporternek, vágónak, vloggernek, vagy éppen egy operatőrnek, forgatókönyvírónak. Játékos formában sajátítják el a filmkészítés csinját-binját. 

A táborok, tanfolyamok végén pedig alkotásaikat egy filmes gála keretein belül bemutatjuk egy művész moziban. 

Kiket várunk?

8-12 éves gyerekeket, akik szeretik a digitális eszközök világát. Szeretnek a telefonjukon játszani, képeket, videókat készíteni. Akiket érdekel a körülöttünk lévő világ és szeretnék felfedezni. Valamint azok jelentkezését is várjuk, akik most pillantanának be először a filmkészítés rejtelmeibe. Nem számít, ha félénk, vagy az átlagnál bátrabb, közösségünkbe bárkit szívesen látunk.Érdekel a digitális eszközök világa?

Nálunk megtanulhatod, hogyan kell videót készíteni, vagy egy történetet elmesélni, filmre vinni. Olyan tudásra tehetsz szert, amit az iskolában nem tanítanak, tagja lehetsz egy összetartó filmes csapatnak.